torsdag den 17. februar 2011

Min skønne Aksel

Så er vores skønne Aksel kommet til verdenen... Mandag d.14/2 kl. 18.08 - en rigtig lille valentines baby... Så nu kan Dennis aldrig påstå at han ikke har fået verdens bedste valentinsgave af mig ;-)

Jeg skulle møde til igang sættelse på fødegangen kl.9 mandag morgen - var lovet af lægen at de ville tage vandet og starte vedrop, og skulle det bare gå sin gang!!! Men da jeg bliver undersøgt er jeg slet ikke så åben som jeg havde været om fredagen - nu faktisk kun én finger og masser af livmoderhals tilbage, så det er slet ikke muligt at tage vandet... MEGA ØV!!!! Dvs jeg skulle sættes igang med piller, hvilket sagtens kan tage flere dage :-/    Så efter der er kørt CTG, lagt pille og en times hvile tager min mor og jeg på Jensen for at spise middagsmad. Allerede der er der lidt muren i maven, men det har der været så mange gange (og meget værre) så det ville jo nok bare gå i sig selv igen igen. Vi tripper stille og roligt ned og kigger på ny symaskine bagefter, her tager det lidt til, men det er stadig til at holde ud.
Kl.15 går vi op mod bilen igen, her bliver veerne noget strenge og jeg må holde en del puste-pauser (og folk glor godt i gågaden i Hjørring). Vi (med mig selv som chauffør) kører tilbage til sygehuset, skal møde på fødegangen kl.16.45 til endnu en pille, så vi vil lige gå op og snakke med morfar som lå indlagt, Men i elevatoren konstaterer jeg at jeg bare liiiiige står af ved fødegangen ;-)
Nu med veer næsten konstant.

Kl.16 bliver jeg undersøgt af en jordemoder og en studerende, åben 3 cm og ½ cm livmoderhals tilbage - så hun foreslår at vi lige tager en CTG og tager vandet... Jeg kommer straks over på fødestuen, får kørt CTG.
KL.17.15 tager hun vandet, masser af det! -og så kommer veerne ellers rullende i én lang stribe stort set uden pause. Ca kl.18 begynder pressetrangen at melde sig - og jeg får lov at presse, tænker at hun må være tosset, for kan da ikke være fødeklar så hurtigt... og med an følelse af at sprække fra ende til anden bliver han født kl.18.08 efter 4 minutters presseveer.
Han havde slugt lidt fostervand så blev suget lidt, men var ellers fin og helt perfekt. Han var 3510g og 53 cm.
Jeg havde bare en lille bitte rift som ikke skulle syes.

Pigerne havde jeg ikke kunne amme - men Aksel faldt til patten med det samme og det kører bare.
Dennis ankom til fødestuen 10 minutter efter fødslen - hjemsendt fra København da han alligevel bare brændte al maden på - godt at svendeprøven først er i næste uge ;-) Dejligt at have ham tilbage et par dage.


Lige kommet ud og godt klisteret

Den skønneste baby af alle

Alle mine skønne børn

6 kommentarer:

Sabine sagde ...

Stort tillykke med ham. Hvor ser han dejlig ud. Jeg håber, at I alle har det godt.
sabine.

Tulippa sagde ...

Åh KÆMPE KÆMPE stort tillykke!!! :-)

Brilleting sagde ...

Ej, hvor er han bare fin... STORT tillykke med fantastisk 'lillefis' og veloverstået fødsel!
Ha' en rigtig lækker dag!
Kram fra Jane

Anonym sagde ...

STORT tillykke du er den heldige vinder af Pip sengetøj.Kram Else

Rikke R sagde ...

Stort tillykke med din lille søn, han ser dejlig ud:-)

Anonym sagde ...

Hej Pia....Desværre har jeg måtte trække en ny vinder da jeg har efterlyst dig,så jeg kunne få en adr men uden held.Håber du vil prøve lykken næste gang.Kram Else