søndag den 5. december 2010

En dejlig søndag...

Dagen i dag har stået på ren hygge....
Igår var Dennis og jeg til julefrokost, så pigerne sov hos mormor og morfar.
Efter de var hentet var vi først en tur på Bangsbomuseet til julemarked, syns dog det var lidt tamt i forhold til de foregående år, og der var endnu ingen hestevogns tur, da vi var der. Vi var lige forbi kælkebakken på vejen hjem. Pigerne legede lidt i haven mens vi fik bilen børstet fri for sne og traileren på. Og så gik turen ud på landet for at fælle juletræ, mormor vidste lige et sted hvor man kunne fælle selv og endda kun til 50 kr/stk - og så var der gratis pølser og sodavand og gløgg i laden. NICE!!!
Det var dog lidt kaotisk at komme der fra - 2 tons bil er ikke nem at få ud af den glatte sne, og så skulle traileren selvfølgeligt også lige drille lidt :-/
Tilbage i Frederikshavn var det tid til julefest i beboerhuset, vi kom godt nok lidt sent, men morfar lukkede os ind af bagvejen og så fik pigerne lige snakket med julemanden som var på vej ud, HELDIGT!!! Moderen fik også lige en karamel af den rare julemand. Så blev der ellers hygget med æbleskiver, kaffe, gløgg, sodavand, juleposer, popcorn og leg.
Dagen blev sluttet af med take away, ingen havde energi til at lave mad.


Ingen kommentarer: