Opskriften er fundet i kagebogen 'the hummingbird bagery'.
275 g smør
175 g sukker
175 g Mørk farin ell. mørkt muscovadosukker
2 æg
1/4 tsk vaniljeekstrakt
375 g hvedemel
1 tsk salt
1 tsk natron
1/2 tsk kanel
100 g havregryn
225 g chokoladeknapper (lys og mørk)
Pisk smør og begge slags sukker let og luftig.
Tilsæt æggene, et ad gangen. Rør vanilje i.
Mel, salt, natron og kanel blandes med havregryn,
kommes i smør blandingen - blandes godt.
Chokolade røres i.
Læg lige store klatter på en beklædt bageplade.
Sørg for god afstand, da de flyder ud.
Bages 10-12 minutter (afhængigt af størrelse) v.170grader.
Giver 20 store eller 45 mellem store.
VELBEKOMME
Rosa styrer røremaskinen med hård hånd!
Færdig dej...
Klar til ovnen...
Færdig bagte cookies...
UHMMM...
Ingen kommentarer:
Send en kommentar