Selvfølgeligt hjemmelavet - hjemmebagt hele vejen igennem...
Bundene er fra en opskrift af Mette Blomsterberg, toppet med flødeskum, appesinfileter og appelsingele.
Trøffelbunde:
- 150 g. ren rå marcipan
- 100 g. sukker
- 60 g. smør
- 50 g. god mørk chokolade 64%
- 2 stk. æg
- ½ spsk. sigtet hvedemel
- + lidt neutral vegetabilsk olie til at smøre formene med
Bages ved 160 grader til de giver efter ved tryk - ca. 20 - 25 minutter. Bundene afkøles helt i køleskab, mens de stadig er i formene.
Oprindeligt skulle de toppes med chokoladeskum, men det syns jeg simpelthen var alt for sødt og sukkerholdigt til mig - derfor fandt han på denne løsning... Og mums! det var bare lækkert.
(Mette Blomsterbergs opskrift)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar